ТРАДИЦИОНАЛНА ИЗЛОЖБА РАДОВА УЧЕНИКА НАШЕ ШКОЛЕ У ТРСТЕНИКУ

9.фебруара 2024. године отворена је девета по реду традиционална изложба радова ученика наше школе у галерији Ликовног салона Народног универзитета у Трстенику. На овој изложби представљени су радови ученика свих разреда настали у првом полугодишту ове школске године.

Заступљени су радови свих ликовних техника: студије (цртежи и слике) фигуре, фигуре у ентеријеру,портрети, мале студије, кроки цртежи, копије старих мајстора, мртве природе, ликовне графике у различитим техникама, иконе, решења из области графичког дизајна плаката, графике књиге, илустрације, писма, фотографије…

Наши домаћини су, и овог пута показали изузетан труд да радове ученика презентујемо на најбољи могући начин у прелепом простору галерије Ликовног салона. Ова сарадња је за нас од изузетног значаја јер је важна прилика да рад наше школе представимо грађанима Трстеника, одакле и долази велики број наших ученика. На отварању изложбе говорили су диртектор Народног универзитета Данило Вуковић и директорка наше школе Александра Поповић, мр. Бобан Босић и наставник сликарске групе предмета Горан Бзенић – иницијатор изложбе и наставник вајања у нашкој школи.

Овом изложбом настављамо представљање наше школе у овој години, у којој прослављамо 20 година постојања школе и за коју су планиране многобројне изложбене активности.