Milan Janić: Transformersi 2.0

Pozivamo vas na webinar „Transformersi 2.0“ na kome ćemo govoriti o novoj verziji transformersa. Ko su, odakle dolaze i šta rade? Šta su pozitivne transformacije i ko ih izaziva? Da li je baš sada vreme za njih? Gde su u tome kreativne industrije?

Naš predavač biće Milan Janić, kreativni direktor i brand konsultant koji živi u Francuskoj. Sarađivao je sa brojnim internacionalnim klijektima (Hilton, L’Oreal, Marriot, 3M…). Osnivač je naučnog projekta iz oblasti neuromarketinga u kome istražuje uticaj CSR poruka na mozak.

Prijavite se na linku: https://forms.gle/1EeAvdt6pmbg47zM8 i vidimo se na Zoom platformi 7. maja u 18 sati.

U narednom periodu Mladi ambasadori će organizovati seriju otvorenih vebinara sa stručnjacima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bi međusobno delili znanje, stručnost, informacije i najvažnije, podršku. Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda, posebno za osetljivije igrače. Širom sveta možemo videti isti zaključa, važnost kulture i kreativnosti za društvo je jasna. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će izgledati nakon završetka pandemije.

Dok se pripremamo za #KreNI6, družimo se na KreNItalks!